Elektrifikasyon Sistemleri

YTC Enerji konvansiyonel demiryolu hatları ve hafif raylı sistemler için bir elektrifikasyon sistemi kurmuştur. Konvansiyonel hatlarda alternatif akım kullanarak, metro ve hafif raylı sistemlerde doğru akım kullanarak raylı araçlara en güvenli şekilde güç verilebilir.

Elektrikli sistemler; bu sistemler; trafo merkezleri, istasyon korumaları, LCC (lokal konsol), RCC (uzak konsol) ve yol boyunca üretilen direkt, iletken ve direğe monte mekanik ekipmanlardan oluşur.

Trafo merkezleri; devre kesiciler, ayırıcılar ve güç dağıtım ekipmanları ile gerekli güvenlik ve kontrol ekipmanı dahil olmak üzere yüksek gerilim altında enerji temini sağlayan tesislerdir.

İstasyon direği; enerji dağıtım ve iletiminin dahili olarak koordine edildiği katener iletim hatları üzerindeki düğümlerdir. 

LCC (Yerel Kontrol İstasyonu); trafo merkezi ve istasyon korumasındaki ekipmanın yerel çalışmasını sağlamak için. Ara kontrol merkezidirler. Uzaktan kumanda merkezi ile birlikte kontrol, sistem analizi ve raporlama yapar.

RCC (Remote Control Station); bir veya daha fazla demiryolunun katener sistemini tek noktadan güvenli bir şekilde yönetmek için tasarlanmış bir komuta merkezidir.

Direkler; iletken ve mekanik ekipmanların güvenli bir şekilde monte edilebilmesi için ilgili teknik şartnamelerin kategori ve kategorisine göre tasarlayıp monte edin. Ayrıca tüm bu sistem unsurlarını korumak için hat boyunca ve tesis içi topraklama uluslararası topraklama standartlarına uygun olarak yapılmaktadır.

Doğalgaz Enerji Terminali

Web sayfanızda harita, video, tablo veya uzun metinler kullanmak için HTML editörü kullanabilirsiniz. Modül içinde yer alan “kaynak” kısmında tüm HTML kodlarını kullanabilirsiniz. Aynı işlemleri editörün üzerinde bulunan araç çubuğundan da kolaylıkla ekleyebilirsiniz. 

Eğer başkaca bir kaynaktan (örneğin word dosyası veya başka bir web sitesi) metin kopyalamanız gerekiyorsa, işlem bitiminde araç çubuğundaki “biçimi temizle” butonunu kullanmanızı öneririz. Bu sayede metin kaynağından gelen harici stilleri temizlemiş olursunuz. 

Harita eklemek için “kaynak” butonuna tıklayın ve Google Haritalar hizmetinden aldığınız “harita yerleştirme” kodunu ilgili alana ekleyiniz. Haritanın genişlik değerini mobil uyumlu hale getirmek için Iframe kodunda yer alan width değerini, 100% olarak değiştirebilirsiniz.

İstediğiniz kadar satır oluşturarak daha fazla yazı ekleyebilirsiniz. Resim ve yazı uzunluklarının birbiriyle orantılı olmasına dikkat etmelisiniz. Hizalı bir görüntü oluşturun.